Leikkokukat – Viherkasvit – Kukkakimput

Kukkakauppa Steniuksen leikkokukkavalikoima on monipuolinen ja sesongin mukainen. Viherkasvit ja kukkivat ruukkukasvit sekä kiinnostava valikoima suojaruukkuja innostavat sisustamaan viherkasveilla. Valikoimassa on myös huolella valitut sisustustuotteet kuten kynttilät ja servietit. Toteutamme kukkasidonnat ja muut floristiset työt ammattitaidolla.

Kukkavälitys

Toimitamme kukkalähetyksiä Suur-Helsingin alueella, mukaan lukien Espoo, Kauniainen ja Vantaa. Toimitus esimerkiksi Lauttasaareen maksaa 10,00 €, eteläiseen Helsinkiin kuten Eiraan, Ullanlinnaan, Kaivopuistoon, Punavuoreen ja Katajanokalle maksaa 14,00 €. Espoon Tapiolaan, Keilaniemeen, Westendiin ja Haukilahteen toimitus on myös 14,00 €. Tee tilauksesi klo 14.00 mennessä niin kukkalähetyksesi toimitetaan vielä samana arkipäivänä. Pyhä- ja viikonlopputoimitukset sopimuksen mukaan. Meidän kauttamme voit myös tehdä Interflora kukkatoimituksia muualle Suomeen ja ulkomaille.

Morsiussidonta ja kastejuhlat

Teemme tärkeästä päivästänne ikimuistettavan. Morsiuskimput ja kastejuhlien kukkajärjestelyt teemme ammattitaidolla. Tule käymään, soita tai lähetä viestiä, suunnittelemme teille kauniit ja yksilölliset hääkimput, kastekimput ja muut juhlaan tarvittavat kukat.

Surusidonta

Kukkakauppa Steniukselta surunvalittelukimput ja hautajaiskukat yksillöllisesti ja hyvällä maulla. Sidomme surukimput, hautakimput, hautalaitteet ja hautaseppeleet toiveittesi mukaan. Meiltä löydät myös tilaisuuteen sopivat kortit ja adressit.

Kukkafillari

Iloiset Kukkafillari-myyjät tekevät kukkien ostamisen helpoksi. Kukkafillarimme liikkuu kaupungilla aina tilaisuuden tullen. Otamme mielellämme vastaan ideoita siitä minne Kukkafillarin kannattaisi tulla seuraavaksi.

Kurssitoiminta

Järjestämme sidontakursseja, kranssikursseja ja kukka-asetelmakursseja sopimuksen mukaan. Tilaisuudet sopivat polttaritapahtumaksi, yritystapahtumaksi tai asiakastilaisuudeksi. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä ryhmällesi kiva kurssi.