Huhtikuun kurssiohjelma

Huhtikuussa järjestämme kolme työpajaa seuraavasti:

Kranssikurssi torstaina 4. huhtikuuta klo 18.15

Illan aikana sidomme kranssin luonnonmateriaaleista, jonka voit ripustaa ulko-oveen, sisälle seinälle tai käyttää sisustuselementtinä esimerkiksi pöydällä.

Saat itse sommitella ja sitoa haluamasi materiaalin kranssiin. Käytössäsi on luonnonmateriaalit jotka kuivuvat kauniisti. Aiempaa kokemusta kranssinsitomisesta ei tarvita.

Kurssin hinta 40 € sisältäen opetuksen, kaikki kranssimateriaalit, tarvittavat työvälineet käyttöösi sekä valmiin kranssin kotiin viemiseksi.

Kevätistutus torstaina 11. huhtikuuta klo 18.15 huom! Uusi päivä

Istutamme keväisen kukka-asetelman. Valitsemme ihanimmat kevätkukat joita löydämme mm. narsisseja, helmililjoja, orvokkeja ja köynnöskasveja. Istutus tehdään meillä myytäviin ruukkuihin, voit halutessasi tuoda oman astian istutusta varten. Kurssimaksu määräytyy käytettävän materiaalin mukaan. Ennakkomaksu 15 €.

Kimppukurssi keskiviikkona 24. huhtikuuta klo 18.15

Tule sitomaan unelmiesi kukkakimppu kauden ihanimmista kukista. Illan aikana annamme ideoita materiaalien sommitteluun ja opastamme kukkakimpun sitomisessa. Sidontatyyli on romanttisen rento.

Kurssin hinta on 15 euroa sisältäen sidontavihreät ja opetuksen. Sen lisäksi maksat valitsemistasi leikkokukista. Tulemme valitsemaan kauden ihanimmat kukat käyttöönne.

Kurssipaikka:

Kurssitilana toimii kukkakaupan tunnelmallinen tila Lauttasaaressa, Lauttasaarentie 31. Metroasemalta on noin 100 m matkaa kukkakaupalle. Kukkakaupan edustalla löytyy muutama autopaikka jotka ovat käytössänne kurssin aikana.

Ilmoittautumiset:

Ilmoittaudu sähköpostitse myynti@kukkakauppastenius.fi. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja kurssimaksu maksetaan etukäteen. Ilmoittautumisesi vahvistetaan sähköpostitse ja saat samalla lisätietoja kurssimaksusta. Otamme kursseille rajallisen määrän osallistujia.