Julkranskurs 3.12

Blombutiken Stenius arrangerar en julkranskurs tisdagen den 3 december kl. 18-20 i Röda Villan invid Drumsö gård. Under kvällens lopp kan du binda en krans till dig själv eller som gåva åt en vänn. Som kursplats har vi stämningsfulla Röda Villan och dess café Kahvila Puhuri, adress Komerserådsvägen 18.

Du får själv designa och binda din krans. Till förfogande har du bl.a. olika barrväxter såsom gran, cypress och thuja. Om du så önskar kan du binda en vacker rosett att pryda kransen. Tidigare erfarenhet av att binda kransar behövs inte. Men observera ändå att vi har två timmar till förfogande. Kursspråket är finska, men du får också individuell handledning vid behov på svenska.

Välkommen!

Anmälning:

Kursen fullsatt

Kursens pris är 45 € och inkluderar undervisning, allt kransmaterial, verktyg du behöver under kvällen samt en färdig krans att ta med sig hem. Vi serverar även glögg, pepparkakor och litet tilltugg.

Anmäl dig per e-post myynti@kukkakauppastenius.fi. Anmälan är bindande och kursavgiften betalas i förväg. I samband med anmälan får du ett bekräftelsemail som också innehåller betalningsanvisningar. Begränsat antal platser.