Kursverksamhet i april

I april arrangerar vi tre kurser enligt följande:

Kranskurs torsdagen den 4 april kl. 18.15

Under kvällens lopp binder vi en krans i naturmaterial som du kan hänga på din ytterdörr, på väggen inomhus eller använda som inredningsdetalj på ett bord.

Du får själv designa och binda din krans. Till förfogande har du naturmaterial som torkar på ett vackert sätt. Tidigare erfarenhet av att binda kransar behövs inte.

Påskarrangemang torsdagen den 11 april kl. 18.15 obs! nytt datum

Vi planterar en vacker växtkomposition av vårens underbara växter såsom narcisser, pärlhyacinter, penséer och klängväxter. Arrangemanget görs i de krukor vi har till salu eller om du så önskar kan du ta med dig ett eget kärl för ändamålet. Kursavgiften beräknas utgående från det material du väljer till din komposition. Förhandsavgift 15 €.

Kurs i blomsterbinderi onsdagen den 24 april kl. 18.15

Är du intresserad av att lära dig att binda dina drömmars blombukett? Nu har du chansen då vi arrangerar en kurs i blomsterbinderi. Vi ger tips om materialkombinationer och lär ut grunderna.  Stilen är romantiskt bohem.

Kursen kostar 15 e och inkluderar undervisningen och bukettens gröna. Därtill betalar du för de snittblommor du väljer. Vi kommer att välja de underbaraste blommorna vi hittar.

Kursplats:

Kurserna arrangeras i blombutikens stämningsfulla utrymmen på Drumsö, Drumsövägen 31. Blombutiken ligger ca 100 m från närmaste metrostation. Utanför blombutiken finns några parkeringsplatser som står till kursdeltagarnas förfogande under kursen. Kursspråket är finska, men du får också individuell handledning på svenska vid behov.

Anmälning:

Anmäl dig redan idag! Du kan göra det per mail myynti@kukkakauppastenius.fi. Anmälan är bindande och kursavgiften betalas i förväg. Din anmälan bekräftas per e-post, samtidigt får du tilläggsinformation om kursavgiften. Ett begränsat antal platser på varje kurs.