Skapa ett underbart blomsterarrangemang

Blombutiken Stenius arrangerar en blomsterarrangemangskurs torsdagen den 7 februari med start kl. 18. Vi skapar tillsammans ett vackert arrangemang med hjälp av hönsnät som bas.  Vi kommer att välja underbara vårvinterblommor såsom vallmo, anemone, ranunculus och trygga favoriter som nejlikor och eukalyptus. Färgskalan är pastelligt vintrig, med en föraning av våren.

Kursen kostar 30 € och inkluderar undervisning, bottenmaterialet till ditt arrangemang samt kaffe/te. Du kan välja att hämta med ett eget kärl eller köpa det hos oss. (Glasvasen på bilden kostar 14 e). Därtill betalar du för de snittblommor du väljer. Vi kommer att välja de underbaraste blommorna vi hittar. Vi har ett begränsat antal platser. Kursspråket är finska, men du får också individuell handledning vid behov på svenska. Som kursplats har vi stämningsfulla Blombutiken Stenius på adressen Drumsövägen 31, 00200 Helsingfors.

Välkommen!

Anmälning:

Anmäl dig per e-post myynti@kukkakauppastenius.fi. Anmälan är bindande och kursavgiften betalas i förväg. I samband med anmälan får du ett bekräftelsemail som också innehåller betalningsanvisningar. Begränsat antal platser.