Vi binder en höstkrans

Blombutiken Stenius arrangerar en kranskurs tisdagen den 2 oktober med början kl. 18. Under kvällens lopp binder vi en krans i naturmaterial som du kan hänga på en dörr eller på väggen. Storleken på kransen är lagom stor för en höghusdörr. Kursen arrangeras i  blombutikens stämningsfulla utrymmen på Drumsö, Drumsövägen 31.

Vi binder kransen i en stomme gjord av järntråd. Du får själv designa och binda din krans. Till förfogande har du bl.a. eukalyptus, pistasch samt blommor och bär som torkar på ett vackert sätt. Om du så önskar kan du binda en vacker rosett att pryda kransen. Kransen vi kommer att binda är dryga 20 cm i diameter. Kursspråket är finska, men du får också individuell handledning vid behov på svenska.

Välkommen!

Anmälning:

Kursens pris är 35 € och inkluderar undervisning, allt kransmaterial, verktyg du behöver under kvällen samt en färdig krans att ta med sig hem.

Kurserna 2.10 och 9.10. är fullsatta.

Anmäl dig per e-post myynti@kukkakauppastenius.fi. Anmälan är bindande och kursavgiften betalas i förväg. I samband med anmälan får du ett bekräftelsemail som också innehåller betalningsanvisningar. Begränsat antal platser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.