Tule sitomaan joulukranssi

Kukkakauppa Stenius järjestää kaksi joulukranssikurssia: torstaina 29. marraskuuta ja tiistaina 4. joulukuuta klo 18 alkaen. Illan aikana sidomme kranssin luonnonmateriaaleista, jonka voit ripustaa ulko-oveen, sisälle seinälle tai käyttää sisustuselementtinä esimerkiksi pöydällä. Kurssitilana toimii kukkakaupan tunnelmallinen tila Lauttasaaressa, Lauttasaarentie 31.

Saat itse sommitella ja sitoa haluamasi materiaalin kranssiin. Käytössäsi on erilaisia havuja kuten pihtaa, sypressiä ja tuijaa. Voit maustaa kranssin erilaisilla eukalyptusoksilla ja somistaa sesongin marjoilla ja kävyillä. Halutessasi voit viimeistellä kranssin kauniilla rusetilla. Aiempaa kokemusta kranssinsitomisesta ei tarvita.

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset:

Kurssin hinta 40 € sisältäen opetuksen, kaikki kranssimateriaalit, tarvittavat työvälineet käyttöösi sekä valmiin kranssin kotiin viemiseksi.

Molemmat kurssit ovat täynnä.

Ilmoittaudu sähköpostitse myynti@kukkakauppastenius.fi. Muista kertoa kummalle kurssille haluat osallistua. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja kurssimaksu maksetaan etukäteen. Ilmoittautumisesi vahvistetaan sähköpostitse ja saat samalla lisätietoja kurssimaksusta. Otamme kurssille rajallisen määrän osallistujia.

Vastaa