Midsommarkrans Workshops

Onsdagen 21.6 kl. 16-18 och torsdagen 22.6 kl. 14-16 arrangerar vi midsommarkranskurser i vår blombutik. Vi reserverar hållbara och vackra blommor och blad av vilka ni får binda midsommarens finaste accessoar, midsommar hårkransen!

Du får själv välja färgkombination, vi hjälper dig gärna med tekniken om det är första gången du binder en krans. Du kommer att gå hem med en tjusig krans, som håller bra ett par dagar förutsatt att du bevarar den svalt. Pris 30 e, i vilket ingår blommor, arbetsredskap och handledning. Vi erbjuder även en de luxe version till ett pris om 40 e. Till de luxe versionen väljer du ytterligare någon/några blommor att pryda din krans med. 

Vi tänker oss en flexibel tidtabell där flera kan delta under kvällen/eftermiddagen. Blombutiken är öppen även för andra kunder under workshopen. Vid fint väder håller vi kursen utomhus, på gräsmattan intill blombutiken.

Förhandsanmälan frivillig, men det hjälper oss reservera lämplig mängd blommor och minska på svinnet. Garantera en plats genom anmälning till vår e-post, betala gör du enkelt via Mobilepay där vi hittas under nummer 12640. Genom att förhandsanmälan dig säkrar du en plats och genom att anlända genast då workshopen börjar har du det bästa utbudet till förfogande. 

Förhandsanmälan myynti@kukkakauppastenius.fi

Deltagaravgift 30 e eller 40 e Mobilepay 12640 / Litemera

Välkommen till vårt midsommarkransevenemang!

ps. Vi tar också emot kransbeställningar till midsommarveckan om du vill ha en krans våra florister binder.