Kukkakauppa Stenius logo - perhonen

Leikkokukat – Viherkasvit – Kukkakimput

Kukkakauppa Steniuksen leikkokukkavalikoima on monipuolinen ja sesongin mukainen. Viherkasvit ja kukkivat ruukkukasvit sekä kiinnostava valikoima suojaruukkuja innostavat sisustamaan viherkasveilla. Valikoimassa on myös huolella valitut sisustustuotteet kuten kynttilät ja servietit. Toteutamme kukkasidonnat ja muut floristiset työt ammattitaidolla.

Lisää inspiraatiokuvia löydät Instagram-sivultamme.

Kukkalähetys – Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa

Toimitamme kukkalähetyksiä Suur-Helsingin alueella: Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa. Hinnat ovat 8,00 € ja 20,00 € välillä. Toimitus esimerkiksi Lauttasaareen, Ruoholahteen tai Jätkäsaareen maksaa 8,00 €. Eteläiseen Helsinkiin kuten Eiraan, Ullanlinnaan, Kaivopuistoon, Punavuoreen ja Katajanokalle maksaa 13,00 €. Espoon Tapiolaan, Keilaniemeen, Westendiin ja Haukilahteen toimitus on myös 13,00 €. Tilaa kukat klo 13.00 mennessä niin kukkalähetyksesi toimitetaan vielä samana arkipäivänä.

Pyhä- ja viikonlopputoimitukset sopimuksen mukaan. Meidän kauttamme voit myös tehdä Interflora kukkatoimituksia muualle Suomeen ja ulkomaille.

Morsiussidonta ja kastejuhlat

Teemme tärkeästä päivästänne ikimuistettavan. Morsiuskimput ja kastejuhlien kukkajärjestelyt teemme ammattitaidolla. Tule käymään, soita tai lähetä viestiä, suunnittelemme teille kauniit ja yksilölliset hääkimput, kastekimput ja muut juhlaan tarvittavat kukat. Lue lisää sivulta Häät & Juhlat.

Surusidonta

Kukkakauppa Steniukselta surunvalittelukimput ja hautajaiskukat yksillöllisesti ja hyvällä maulla. Sidomme surukimput, hautakimput, hautalaitteet ja hautaseppeleet toiveittesi mukaan. Meiltä löydät myös tilaisuuteen sopivat kortit ja adressit. Lue lisää sivulta Surukukat & Hautajaiset.

Kukkafillari

Iloiset Kukkafillari-myyjät tekevät kukkien ostamisen helpoksi. Kukkafillarimme liikkuu kaupungilla aina tilaisuuden tullen. Otamme mielellämme vastaan ideoita siitä minne Helsinkiin Kukkafillarin kannattaisi tulla seuraavaksi.

Kurssitoiminta

Järjestämme sidontakursseja, kranssikursseja ja kukka-asetelmakursseja sopimuksen mukaan. Tilaisuudet sopivat polttaritapahtumaksi, yritystapahtumaksi tai asiakastilaisuudeksi. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä ryhmällesi kiva kurssi.

Kukkakauppa Stenius Blombutiken

Lauttasaaren perinteikäs kukkakauppa