Kukkakauppa Stenius Blombutiken – yleiset sopimusehdot

Kukkakauppa Stenius on asiakaslähtöisesti palveleva kukkakauppa Lauttasaaressa.

Kukkakauppa Stenius
Lauttasaarentie 31
00200 Helsinki
Puhelin: 09 -675 025
Sähköposti: myynti@kukkakauppastenius.fi

Yrityksen virallinen nimi on Litemera Ab ja Y-tunnus 2861144-4.

Nämä yleiset sopimusehdot koskevat kaikkea Kukkakauppa Steniuksesta toimitettavaa myyntiä tilaustavasta riippumatta. Tilaustapoina voivat olla mm. puhelin-, sähköposti-, internet- ja myymälätilaukset. Mikäli asiakkaan kanssa on sovittu, että toimitus voidaan toteuttaa Interfloran kautta, niin näiden ehtojen sijaan sovelletaan kuitenkin Interfloran toimitusehtoja. Interfloran toimitusehdot löytyvät osoitteesta: https://shop.interflora.fi/fi/fi/content/delivery-terms.

Kukkatilaukset

Toimitamme kukkatilauksia Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan postinumeroalueille. Yksittäiset arkipäivisin ennen kello 13.00 tehdyt tilaukset voidaan pääsääntöisesti toimittaa kotiosoitteeseen samana päivänä. Yritysosoitteisiin toimitettavat tilaukset toimitetaan arkisin kello 10:00 – 16:00 välisenä aikana ellei tilauksessa ole esitetty muuta toimitusaikaa. Yritykseen menevä tilaus suositellaan tehtäväksi toimitusta edeltävänä päivänä. Toimitukset kotiosoitteisiin toimitamme arkisin pääsääntöisesti klo 10.00-20.00 välillä ja lauantaisin klo 10.00-18.00 välillä. Emme toimita kukkatilauksia sunnuntaisin tai pyhäpäivinä.

Vain 18 vuotta täyttäneillä on oikeus tilata verkkokaupan kautta.

Maksu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Tilaus- ja toimitusehdot

Valitsemalla toimitustavaksi ”Nouto” tilatut tuotteen haetaan kivjalkakaupasta, Lauttasaarentie 31, 00200 Helsinki. Noutotilaukseen ei sisälly ylimääräisiä kuluja. Tuotteet ovat noudettavissa liikkeen aukioloaikoina valittuna päivänä.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus saapuu ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Säilytä tilausvahvistus siihen asti, kunnes tilaus on hoidettu loppuun. Asiakas vastaa siitä, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita.

Kukat toimitetaan lähettipalvelun tai kukkakaupan henkilökunnan toimesta.

Palautus – ja peruutusoikeus

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä kimpusta perimme täyden tilaushinnan ja maksua ei palauteta.

Ongelmatilanteet

Jos kukkakimppu on kuljetuksen aikana viottunut tai et ole syystä tai toisesta tyytyväinen tilaukseen tulee sinun ilmoittaa välittömästi siitä Kukkakauppa Steniukseen sähköpostitse tai puhelimitse. Pyydämme sinua ottamaan kuva tilauksesta ja selkeästi ilmoittaa meille tuotteen puutteet. Hoidamme reklamaatiot mahdollisimman pian.

Rekisteriselostus ja evästeilmoitus

dfgdf