Joulukranssi workshop 3.12.

Kukkakauppa Stenius järjestää joulukranssikurssin tiistaina 3. joulukuuta klo 18-20 Lauttasaaren Kartanon pihamaalla olevassa tunnelmallisessa Punaisessa Huvilassa. Illan aikana voit sitoa kranssin itsellesi tai ystävälle lahjaksi. Kurssitilana toimii Kahvila Puhuri, Punainen Huvila, osoitteessa Kauppaneuvoksentie 18.

Saat itse sommitella ja sitoa haluamasi materiaalin kranssiin. Käytössäsi on erilaisia havuja kuten pihtaa, sypressiä ja tuijaa. Voit viimeistellä kranssin kauniilla rusetilla. Aiempaa kokemusta kranssinsitomisesta ei tarvita. Huomioithan kuitenkin että käytössämme on 2 tuntia askarteluun.

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset:

Kurssi täynnä

Kurssin hinta 45 € sisältäen opetuksen, kaikki kranssimateriaalit, tarvittavat työvälineet käyttöösi sekä valmiin kranssin kotiin viemiseksi. Tarjoamme myös glögiä, pipareita ja pientä purtavaa.

Ilmoittaudu sähköpostitse myynti@kukkakauppastenius.fi. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja kurssimaksu maksetaan etukäteen. Ilmoittautumisesi vahvistetaan sähköpostitse ja saat samalla lisätietoja kurssimaksusta. Otamme kurssille rajallisen määrän osallistujia.